ragios printing ektiposis
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ
Επαγγελματικός Οδηγός
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
Στα πεδία με * να γράφετε με κεφαλαία
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ*
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ*
Εκτυπώσεις
Χάρτες
Tsitsos
HARRIS SECURITY
Ηφαιστος
univet
MAKI
kampolis
G.I.S SECURITY
 
ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BIC. ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜ

Μια δράση έμπρακτης αλληλεγγύης ανέλαβε η εταιρεία BIC ΒΙΟΛΕΞ ΑΕ με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα εκπαίδευσης, έναν θεσμό που θέσπισε για πρώτη φορά φέτος. Η εταιρεία σε συνεργασία με το Δήμο και τις Σχολικές Επιτροπές, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η τοπική κοινωνία αλλά και η εκπαιδευτική κοινότητα και αξιολογώντας καίριες ανάγκες, προχώρησε σε μια σημαντική προσφορά που θα βοηθήσει το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών κάνοντάς το πιο εύκολο, εποικοδομητικό και αποτελεσματικό.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, ανέλαβε την ανακαίνιση του 6ου Νηπιαγωγείου καθώς και τη δημιουργία δύο νέων χώρων στο Γυμνάσιο Μάνδρας, μιας αίθουσας Τεχνολογίας και μίας Βιβλιοθήκης. Η προσφορά αυτή έρχεται να ενισχύσει και να υποστηρίξει το σημαντικό έργο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας που έχουν πάντα ως στόχο την ασφαλή, εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και την άριστη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση των δύο παρεμβάσεων, τόσο η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη όσο και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και Τάσος Δούκας ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της εταιρείας για την άριστη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους, ενώ τους απένειμαν τιμητική πλακέτα αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά τους.

Στην εκδήλωση εκ μέρους της εταιρείας παρευρέθηκαν οι κ.κ. Fischer Κωνσταντίνος – Γενικός Διευθυντής, Παπαφωτόπουλος Θοδωρής – Διευθυντής προσωπικού, Κασαπίδου Έλενα – Marketing Manager, Συνεργάτιδα Μαριλένα Καββαδά – παιδαγωγός ενώ εκ μέρους του Δήμου εκτός από την Δήμαρχο κ. Γιάννα Κριεκούκη και τους Προέδρους κ. Παπακωνσταντή και κ. Δούκα παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του Γυμνάσιου Μάνδρας κα Παπακωνσταντίνου Ευαγγελία, η Διευθύντρια του 6ου Νηπιαγωγείου κ. Σοφία Λεβέντη, ο Αντιδήμαρχος Περικλής Ρόκας, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ κα Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Μάνδρας κ. Παχής Νικόλαος, ο σύμβουλος κ. Κώνστας Βασίλης ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνάσιου κ. Πέππας Ιωάννης.

Μετά την εκδήλωση η εταιρεία επεφύλαξε εκπλήξεις για όλους καθώς υπήρχε παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης για τα παιδιά με πλούσια δώρα και κέρασμα για όλους.

Η εταιρεία BIC ΒΙΟΛΕΞ ΑΕ αναφέρει για την συγκεκριμένη δράση:

 

«Η εκπαίδευση ήταν πάντα στην καρδιά της φιλοσοφίας της BIC. Η δέσμευσή της εταιρίας, τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια είναι να προσφέρει ενεργά στην εκπαιδευτική κοινότητα και να είναι αρωγός στο πολύτιμο χρόνο των εκπαιδευτικών.

 

Φέτος για πρώτη φορά θέσπισε τον Θεσμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και για τις 40 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Κάθε χρόνο από 1 έως 5 Οκτωβρίου, εθελοντές εργαζόμενοι προσφέρουν το χρόνο τους και συνεισφέρουν ενεργά σε κάποια τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ παράλληλα η εταιρία χρηματοδοτεί τις εργασίες που προκύπτουν.

 

Ο πρώτος σταθμός για το 2018 ήταν η Μάνδρα. Σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, η εταιρία εντόπισε καίριες ανάγκες στις οποίες μπορούσε να συνεισφέρει, και έτσι προχώρησε σε εργασίες αποκατάστασης από τις πλημμύρες στο 6ο νηπιαγωγείο και ανακαίνισε τη Βιβλιοθήκη και την Αίθουσα τεχνολογίας στο 1ο Γυμνάσιο, δημιουργώντας 2 χώρους ζεστούς και φιλικούς για τους μαθητές.

 

Παράλληλα οι εθελοντές της εταιρίας, βοήθησαν στο βάψιμο της περίφραξης τους νηπιαγωγείου και συγκέντρωσαν 818 βιβλία προσχολικής και σχολικής ηλικίας, τα οποία μέσω των επιτροπών, θα διατεθούν στις Σχολικές Μονάδες της Περιοχής.

Στη BIC πιστεύουμε ακράδαντα πως με την εκπαίδευση μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σε εσάς που δημιουργείτε και στηρίζετε το μέλλον των παιδιών μας»

Πίσω

Αναζήτηση

 
Αίτηση Καταχώρησης
Αγγελίες
Οδηγός Θριασίου Πεδίου 2018
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 04/19
DELIVERY BOOK
arxaggelos
doukas kon
Αβραμίδη Τριανταφυλλιά
irida optika
ΜΙΛΗΣΗΣ

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία
Σήμερα Διανυκτερεύουν:
Τηλέφωνα Ανάγκης
Χρήσιμα Links
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Ελευσίνας